Verkoop

Keizerskroon Makelaars begeleidt u bij de verkoop van uw woning. Op afspraak komen wij (vrijblijvend) langs om uw woning te inspecteren en een vraagprijs af te geven. Vervolgens maken wij foto’s van de woning en stellen een compleet dossier samen met gegevens over bijvoorbeeld de erfpacht, fundering en diverse aktes. Uw woning wordt via verschillende kanalen aangeboden. Via de websites van de NVM (Funda) en de Makelaarsvereniging Amsterdam, maar natuurlijk ook via onze eigen Keizerskroon website. Daarnaast zal de woning te zien zijn in de etalage van ons kantoor op de levendige kruising van de Keizersgracht en de Raadhuisstraat.

Afspraken voor bezichtigingen worden door ons kantoor gepland op momenten dat het u het beste uitkomt. Vooraf stellen we samen vast welke biedingstechniek we gaan volgen. Het onderhandelingsproces vindt vervolgens in nauw overleg en op transparante wijze plaats. Na acceptatie van het bod begeleiden wij u uiteraard ook bij de afhandeling.

Aankoop

Keizerskroon Makelaars begeleidt u bij het aankopen van de ideale woning. We beginnen met een intensief kennismakingsgesprek. Zodra uw wensen en behoeften duidelijk zijn, maken we uw profiel aan in ons systeem. Woningen worden vervolgens dagelijks geselecteerd en – indien passend – aan u gemaild. Ons kantoor heeft een groot netwerk waardoor wij snel op de hoogte zijn van nieuw aanbod op de woningmarkt. Heeft u een huis gezien dat u aanspreekt, dan regelen wij een afspraak voor bezichtiging en proberen we zo veel mogelijk te weten te komen over de woning. Hiertoe raadplegen we het NVM-archief, het kadaster en andere instanties die ons meer kunnen vertellen over bijvoorbeeld de staat van het pand, de erfpacht en de buurt. Samen met u bezichtigen wij de woning, waarbij we goed letten op het onderhoud en eventuele gebreken. Als het voor u dé woning is, kunnen we samen de biedingstrategie en het openingsbod bepalen. Het onderhandelingsproces vindt vervolgens in nauw overleg en op transparante wijze plaats. Na acceptatie van het bod begeleiden wij u uiteraard ook bij de afhandeling.

Verhuur

Keizerskroon begeleidt u bij het verhuren van uw woning. Wij geven een marktconforme huurprijs af, maken foto’s en stellen een huurcontract op aan de hand van de meest actuele wet- en regelgeving. De woning wordt vervolgens via verschillende kanalen aangeboden. Via de websites van de NVM (Funda), Pararius en de Makelaars Vereniging Amsterdam, maar natuurlijk ook via onze eigen Keizerskroon website. Daarnaast zal de woning te zien zijn in de etalage van ons kantoor op de levendige kruising van de Keizersgracht en de Raadhuisstraat.

Taxatie

Heeft u een taxatie van uw woning nodig voor een financiële instelling? Keizerskroon is erkend taxateur en kan deze goed en snel voor u uitvoeren.