Over Keizerskroon Makelaars

Inleven en meedenken. Zo komt Keizerskroon Makelaars tot de beste match. Wie op zoek is naar een woning of juist een woning wil verkopen, is bij ons aan het goede adres. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat u straks met een brede lach uw huis in- of uitloopt.

Keizerskroon is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA), Pararius en VastgoedCert.

Het team

Paulien Vanhorick-Schmitz
Paulien Vanhorick-Schmitz
Paulien is gecertificeerd makelaar en taxateur en zit sinds 1998 in het vak. Vertrouwen, enthousiasme en een persoonlijke aanpak zijn volgens haar de sterke kanten van Keizerskroon. “Daarbij hebben we een sterk netwerk waardoor we vaak als eerste op de hoogte zijn van het woningaanbod in Amsterdam en omstreken.”
Eduard Vaandrager
Eduard Vaandrager
Bij Keizerskroon voelt hij zich echt op zijn plek. “Het is een soort familiebedrijf, we zijn als broers en zussen voor elkaar, heel close. En het leuke is: we zijn allemaal anders. Er zijn dames en heren, een moeder, een vader, een stagiaire en de hond, Peer. Met allemaal een ander netwerk, waarmee we onze cliënten optimaal van dienst kunnen zijn.”
Douwe Sijsma
Douwe Sijsma
Hij wil graag in zijn werkzaamheden het vak en het kantoor waar hij voor staat, laten onderscheiden in degelijkheid, kwaliteit en expertise. Zeker in het Amsterdamse is het voor de makelaar en cliënt een genot om huizen te gaan bekijken en te rechercheren; door de leeftijd van de stad en diversiteit in de bouw. Een reis door de tijd met veel verschillende sferen en altijd een wijd scala aan kansen en mogelijkheden.

De Keizerskroon

In 1489 schonk keizer Maximiliaan van Oostenrijk Amsterdam het recht om de keizerskroon op het stadswapen te dragen. In de zeventiende eeuw was Nederland een republiek, maar de Amsterdammers waren nog steeds zo trots op de kroon dat deze een plaats kreeg op de hoogste toren van de stad: de Westertoren. De houten kroon met porseleinen parels prijkt op vijfentachtig meter hoogte en heeft een doorsnede van drie meter. Het kantoor van Keizerskroon Makelaars ligt aan de voet van de Westertoren.

*Keizerskroon Makelaars is een wettig gedeponeerd merk. Wilt u meer weten over het deponeren van een naam of een merk? Kijk dan op www.demerkplaats.nl