Aldengoor 1, Amsterdam

Koopprijs
€ 799.000,-
Status
Verkocht
Soortobject
eengezinswoning
Woonoppervlakte
170 m2
Inhoud
554 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Bouwjaar
1945

Aldengoor 1, Amsterdam

Aldengoor 1

Aan een rustige, groene straat in Buitenveldert vindt u deze compleet gerenoveerde hoekwoning mét garage. De woning heeft vijf riante slaapkamers, een walk-in closet, een heerlijk lichte woonkamer met massief houten vloer, een nette keuken, twee complete badkamers en meer dan genoeg buiten: een balkon, terras en een ruime, zonnige voor-, zij- én achtertuin.
Via de zonnig gelegen voortuin met zij-tuin en zonneterras komt u bij de entree; tochtportaal met uitgebreide en vernieuwde meterkast met 10 groepen. Vanuit de ruime gang heeft u toegang tot de toiletruimte met wandcloset en fonteintje, trapopgang naar de verdieping, garderobekast en toegang tot de woonkamer. Het toilet is evenals de badkamers op hoogwaardig niveau afgewerkt en voorzien van luxe tegels. Door de grote raampartijen is de woonkamer bijzonder licht. De woonkamer is over de volle breedte uitgebouwd en biedt middels dubbel opslaande deuren toegang tot de fraai aangelegde achtertuin. In de achtertuin is een Bank rai houten terras aangelegd, waar u zomers heerlijk kunt toeven. Aan de tuin grenst het achterpad. Dit pad is te bereiken via de zijstraat en is ’s avonds afgesloten. De woonkamer is voorzien van een massief houten vloer en openhaard aan de voorzijde. De moderne open keuken is aan de achterzijde gelegen aan de uitbouw en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Eerste verdieping: Op deze verdieping zijn er twee zeer riante slaapkamers. Aan de voorzijde is de grootste, die voorheen bestond uit twee kamers, gesitueerd. Vanuit deze kamer heeft u toegang tot het balkon. Ook hier is sprake van veel lichtinval door de vele raampartijen. Aan de achterzijde is eveneens een riante slaapkamer. De naastgelegen badkamer is voorzien van vloerverwarming, een ligbad, inloopdouche, wandcloset, handdoekenradiator en een dubbele wastafel. Vanuit de overloop is de walk-in closet te bereiken.
Tweede verdieping: Deze geheel nieuwe verdieping is te bereiken middels een vaste trap gelegen boven de trap naar de eerste verdieping. Dit geeft enorm veel ruimte. Hier zijn 2 grote slaapkamers, een kleinere slaapkamer en een tweede badkamer gerealiseerd. De slaapkamer aan de achterzijde biedt middels schuifpui toegang tot het terras. Dit terras is wederom met Bank rai hout aangelegd. De badkamer is eveneens voorzien van vloerverwarming, een royale inloopdouche, een wandcloset, handdoekenradiator en een wastafel. De overloop en het trapgat zijn door de geplaatste lichtkoepel zeer licht. In een separate ruimte treft u de CV-opstelling en aansluitingen voor de wasmachine/droger. Aan de voorzijde zijn de andere twee slaapkamers gelegen.
Bijzonderheden: Er is een uit- en opbouw gemaakt, de wanden zijn glad gestuukt en geschilderd, de vloer is gelegd, de paneeldeuren zijn nieuw, het sanitair is vernieuwd en de tuin is aangelegd. Kortom het woonhuis verkeert in nieuwe staat en is direct te betrekken!

Totaal vernieuwde, moderne hoekwoning in Buitenveldert met garage (gelegen aan de achtertuin);
Woonoppervlak: ca. 170 m²;
Perceeloppervlak: 1 are en 72 centiare;
Bouwjaar: 1960; – Verbouwing 2009;
5 slaapkamers;
2 badkamers;
Alarm en internetaansluiting in elke kamer.
Alle electra is vernieuwd.
Erfpacht aan de Gemeente Amsterdam € 178,78 per jaar. (garage + huis);
De hoek van de zij-tuin, perceelnummer 2731, groot 47 centiare is gehuurd van de Gemeente Amsterdam voor € 50,- per jaar.
Bijhorende garage grenzend aan de tuin apart te koop voor € 45.000
Oplevering in overleg

Vraagprijs: € 799.000,- k.k.

Koopprijs
€ 799.000,-
Status
Verkocht
Soortobject
eengezinswoning
Woonoppervlakte
170 m2
Inhoud
554 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Bouwjaar
1945

Kaart

Keizerskroon Makelaars
Raadhuisstraat 54, 1016 DG Amsterdam
Telefoon: 020-4202222

Fax: 020-4206040
E-mail: info@keizerskroonmakelaars.nl
Internet: www.keizerskroonmakelaars.nl