Amstel 49, Amsterdam

Koopprijs
€ 1.095.000,-
Status
Actief
Soortobject
grachtenpand
Woonoppervlakte
136 m2
Inhoud
303 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2
Bouwjaar
-1906

Amstel 49, Amsterdam

Opera liefhebbers opgelet ! Dit pand met vele charmante details is op een rustig gedeelte gelegen van de Amstel, tussen de Stopera en de Hermitage en kijkt uit over de stad, op loopafstand van de binnenstad.
Het object meet 140 m2, waarvan 27m2 overige ruimte (de zolderetage heeft niet de minimale hoogte onder balken voor woonruimte, dit is wel als woonruimte in gebruik en ook eenvoudig aan te passen naar de minimale hoogte volgens de nen2580).

Dit dromerige huisje is zeer compleet en precies zoals je het hebben wilt. Met andere woorden de laaggrootte is groot genoeg voor een acceptabele indeling per laag, bestaande uit een verkeersruimte, functionele ruimte en een leefruimte. Ondanks dat het pand wel gerenoveerd dient te worden (het dak is in 2017 vernieuwd), bent u dit snel vergeten als u de optelsom maakt van alle aspecten die het te bieden heeft!

Indeling:
Middag en avond-zon op het pand, met hele lichte kamers en een bijzonder mooi uitzicht ! Charmante woonkeuken in het souterrain (uitkijkend op een "plaatsje" dat privacy biedt) met antieke kastenwand en een geïntegreerde voedsellift naar de herenkamer of eetkamer op de beletage, drie ramen breed. In het souterrain bevindt zich naast de keuken in de hal ernaast wasruimte en een gasten wc. De woonkamer is gelegen op de eerste verdieping met fabelachtig uitzicht op de Amstel; de eerste slaapkamer met eigen badkamer is op de tweede verdieping; een tweede woon/slaapkamer met keukentje is op de derde verdieping te vinden (hier kan eenvoudig een extra slaapkamer en tweede badkamer gecreëerd worden). Hierboven bevindt zich een ruime vliering waar ook de cv ketel hangt.

Bijzonderheden:
• Heel pand
• Gelegen op eigen grond
• Gelegen Aan water, in centrum met vrij uitzicht.
• Inhoud woning 303 m³,
• woonoppervlakte 140 m².
• beschermd stadsgezicht
• Zeer goede aansluiting openbaar vervoer en uitvalswegen
• Oplevering in overleg.

Koopprijs
€ 1.095.000,-
Status
Actief
Soortobject
grachtenpand
Woonoppervlakte
136 m2
Inhoud
303 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
2
Bouwjaar
-1906
Beschikbare downloads:

Keizerskroon Makelaars
Raadhuisstraat 54, 1016 DG Amsterdam
Telefoon: 020-4202222

Fax: 020-4206040
E-mail: info@keizerskroonmakelaars.nl
Internet: www.keizerskroonmakelaars.nl