Haarlemmer Houttuinen 61, Amsterdam

Koopprijs
€ 1.999.999,-
Status
Actief
Soortobject
herenhuis
Woonoppervlakte
312 m2
Inhoud
1.119 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Bouwjaar
1905

Haarlemmer Houttuinen 61, Amsterdam

Haarlemmer Houttuinen 61 met garage te Amsterdam

Fantastisch woonhuis van totaal 311m2. Het leuke aan deze locatie is dat je daadwerkelijk alles lopend kan afleggen vanuit het huis. Lekker eten of winkelen op de Haarlemmerdijk, de biologische markt op de Noordermarkt en Haarlemmerplein. Daarnaast zult u nooit meer naar een parkeerplek hoeven te zoeken, het pand heeft een garage voor 2 auto’s. Via uw eigen oprit rijdt u zo de garage in.

Het pand is in 2005 geheel gerenoveerd en biedt de mogelijkheid tot uitbouw van de bovenste verdieping waardoor het realiseren van een derde badkamer en extra slaapkamers tot de mogelijkheden behoort. De verdiepingen zijn goed ingedeeld en voorzien van mooie design trappen wat het geheel uniek maakt. Tevens is het pand voorzien van een inpandige lift.

Indeling:
Entree, hal, zeer lichte en ruime luxe woonkeuken met diverse inbouwapparatuur. De keuken is spectaculair te noemen. Over vrijwel de gehele oppervlakte van de keuken is een glazen dak en in het verlengde van de keuken is het (1ste) dakterras. Hierdoor ontstaat een zee aan licht in combinatie met de ligging op het zuiden. De keuken is voorzien van alle mogelijke luxe apparatuur, zoals een Viking fornuis met dubbele oven, Viking ijskast, Quooker etc.
De lift, de garderobe en aparte wc zijn tevens op deze verdieping gelegen.
Op de begane grond/souterrain bevindt zich de garage die plaats biedt aan twee auto’s en bergruimte.
Aansluitend in het souterrain een zeer ruime voorraadkast, de was/strijk ruimte en een slaapkamer met een aparte badkamer voorzien van douche, wastafel en wc.

Via de speciaal ontworpen ruime trap in de woonkeuken bereikt u de woonkamer op de 1e etage. Deze is open en ontvangt veel licht. Aangrenzend aan de woonkamer is nog een (2de) dakterras. De onder architectuur ontworpen trap brengt u naar de tweede verdieping. De trap springt in het oog en geeft extra karakter aan de woonkamer.

Op de tweede verdieping bevinden zich de master-bedroom, de ruim opgezette badkamer en in het midden de walk-in closet met speciaal ontworpen kledingkasten.

Op de derde etage bevindt zich een zeer ruime slaapkamer.
Door middel van een vrij simpele verbouwing is deze ruimte op te delen in 2 slaapkamers.
Voor een nog grotere uitbreiding zie de tekeningen.
Er is groot dakterras op het zuiden.

Gebruiksoppervlak (volgens de NEN2580); bestaande uit 259 m2 woonoppervlak en 51m2 overig inpandige ruimte (de inpandige garage)

Omgeving:
Het pand wordt werkelijk omringd door de mooiste plekken van Amsterdam. De Jordaan, de Noordermarkt, de Prinsengracht, de Keizersgracht, Westerpark en de lange hippe winkelstraat de Haarlemmerstraat/ dijk liggen letterlijk om de hoek. Er zijn meer dan voldoende uitgaansmogelijkheden: een bioscoop, cafés en zeer veel eetgelegenheden. Via het Haarlemmerplein of de Piet Heintunnel zit u binnen enkele minuten op de snelweg. Het Centraal Station ligt op een steenworp afstand.

Bijzonderheden:
• Eigen grond;
• Garage voor 2 auto’s;
• De woning is 311 m2 inclusief garage en lift;
• Hele pand is voorzien van dubbel (slagvast, thermisch en geluidwerend) glas;
• Alarminstallatie;
• Lift vanaf beletage naar alle verdiepingen;
• Via een Vantage system worden alle lichtpunten aangestuurd;
• 3 dakterrassen;
• Dit pand scoort een energielabel B !! door de veelvuldige isolatie

Koopprijs
€ 1.999.999,-
Status
Actief
Soortobject
herenhuis
Woonoppervlakte
312 m2
Inhoud
1.119 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Bouwjaar
1905

Keizerskroon Makelaars
Raadhuisstraat 54, 1016 DG Amsterdam
Telefoon: 020-4202222

Fax: 020-4206040
E-mail: info@keizerskroonmakelaars.nl
Internet: www.keizerskroonmakelaars.nl