Haarlemmer Houttuinen 61+ PP, Amsterdam

Koopprijs
€ 1.999.999,-
Status
Actief
Soortobject
herenhuis
Woonoppervlakte
312 m2
Inhoud
1.119 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Bouwjaar
1905

Haarlemmer Houttuinen 61+ PP, Amsterdam

Haarlemmer Houttuinen 61 met garage te Amsterdam

Fantastisch woonhuis van totaal 311m2 gebruiksoppervlak(volgens de NEN2580) ; bestaande uit 259 m2 woonoppervlak en 51m2 overig inpandige ruimte ( de inpandige garage) In de garage is ruimte voor twee auto’s! Het pand is in 2005 geheel gerenoveerd. De verdiepingen zijn goed ingedeeld en voorzien van mooie design trappen wat het geheel uniek maakt. Tevens is het pand voorzien van een inpandige lift.

Indeling
Entree, hal, zeer lichte en ruime luxe woonkeuken met diverse inbouwapparatuur. De keuken is spectaculair te noemen. Over vrijwel de gehele oppervlakte van de keuken is een glazen dak en in het verlengde van de keuken is het (1ste) dakterras. Hierdoor ontstaat een zee aan licht in combinatie met de ligging op het zuiden. De keuken is voorzien van alle mogelijke luxe apparatuur, zoals een Viking fornuis met dubbele oven, Viking ijskast, Quooker etc.
De lift, de garderobe en aparte wc met een raam uitkijkend naar uw verzameling auto’s zijn tevens op deze verdieping gelegen. Op de begane grond bevindt zich deze garage die plaats biedt aan twee auto’s. Verder is er voldoende bergruimte aanwezig.
Aansluitend een zeer ruime voorraadkast, de was/strijk ruimte en een slaapkamer met een aparte badkamer voorzien van douche, wastafel en wc.

Via de speciaal ontworpen ruime trap bereikt u de woonkamer. De trap is een eyecatcher op zich zelf en een niet te missen onderdeel als schakel tussen de keuken en de woonkamer.
Op de eerste verdieping bevindt zich aan de voorzijde van het pand de woonkamer.
De woonkamer is open en ontvangt licht vanaf drie kanten. De ramen aan de voorzijde, de glazen achtergevel in combinatie met de open ruimte naar de keuken toe, alsmede vanaf het trappengat van boven.
Aangrenzend aan de woonkamer is nog een (2de) dakterras. De design trap naar de tweede verdieping begint in de woonkamer. De trap is onder architectuur ontworpen, springt in het oog en geeft extra karakter aan de woonkamer.

Op de tweede verdieping bevinden zich de master bedroom, badkamer en in het midden de walk in closet met speciaal ontworpen kledingkasten. De badkamer is aan de voorzijde gelegen en zeer ruim te noemen. De badkamer heeft een ligbad, douche, dubbele wastafel, toilet en bidet.

Via de design trap is de derde verdieping bereikbaar. Deze etage is ook via de lift bereikbaar en op dit moment in gebruik als studie/ kantoorruimte. De ruimte leent zich ook heel goed voor een derde slaapkamer, er is een water aan- en afvoeraansluiting. Aan de achter/zuidzijde is het (3de) grote dakterras.

Bijzonderheden
• Eigen grond;
• Garage voor 2 auto’s;
• De woning is 312 m2 inclusief garage en lift;
• Hele pand is voorzien van dubbel (slagvast, thermisch en geluidwerend) glas;
• Alarminstallatie;
• Lift vanaf beletage naar alle verdiepingen;
• Via een Vantage system worden alle lichtpunten aangestuurd;
• 3 dakterrassen;

Omgeving
Het pand wordt werkelijk omringd door de mooiste plekken van Amsterdam. De Jordaan, de Noordermarkt, de Prinsengracht, de Keizersgracht, Westerpark en de lange hippe winkelstraat de Haarlemmerstraat/ dijk liggen letterlijk om de hoek. Er zijn meer dan voldoende uitgaansmogelijkheden: een bioscoop, cafés en zeer veel eetgelegenheden. Via het Haarlemmerplein of de Piet Heintunnel zit u binnen enkele minuten op de snelweg. Het Centraal Station ligt op een steenworp afstand.

Koopprijs
€ 1.999.999,-
Status
Actief
Soortobject
herenhuis
Woonoppervlakte
312 m2
Inhoud
1.119 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Bouwjaar
1905

Kaart

Keizerskroon Makelaars
Raadhuisstraat 54, 1016 DG Amsterdam
Telefoon: 020-4202222

Fax: 020-4206040
E-mail: info@keizerskroonmakelaars.nl
Internet: www.keizerskroonmakelaars.nl