Herengracht 102A, Amsterdam

Koopprijs
€ 900.000,-
Status
Actief
Soortobject
benedenwoning
Woonoppervlakte
144 m2
Inhoud
382 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bouwjaar
-1906

Herengracht 102A, Amsterdam

Herengracht 102A te Amsterdam
Een te renoveren/moderniseren appartement in een prachtig Rijksmonument gelegen aan de Herengracht nabij de Herenstraat. De woning is gelegen op beletage en het souterrain van het gebouw met een aparte zijkamer (aan de andere kant van de hal) tevens op de beletage gelegen. Het fraaie monumentale pand uit 1620 ligt op eigen grond en is voorzien van een lift. Het grachtenpand is gelegen op een geweldige locatie aan de historische grachtengordel van Amsterdam.

INDELING:
Begane grond:
Via de gemeenschappelijke entree bereikt u aan de linkerkant het appartement. De ruime woonkamer heeft een prachtige hoogte en fantastisch uitzicht op de Herengracht. De open keuken, badkamer en wc zijn in het midden van het appartement gesitueerd, aan de patio bevindt zich een slaapkamer. Een groot gedeelte van het souterrain hoort ook bij dit appartement. Thans 1 grote ruimte welke in gebruik was als slaapkamer. De slaapkamer heeft openslaande deuren naar de patio. Ook is er nog een ruime berging met wasmachine aansluiting.
Verder is er nog een zelfstandige ruimte aan de rechterkant van de centrale hal. Deze ruimte heeft 1 raam met grachtenzicht en hoort bij het appartementsrecht. De ruimte is voorzien van een eigen keuken en badkamer.
OMGEVING:
De woning is gesitueerd aan de Herengracht tussen de Brouwersgracht en de Leliegracht. Met een ligging midden in het sfeervolle centrum, nabij De Jordaan, de Haarlemmerbuurt en "de 9 straatjes" biedt deze locatie ongekende mogelijkheden. Zowel voor liefhebbers van kunst en cultuur als voor liefhebbers van uitgaan en winkelen. Gezellige cafés en restaurants te over en de mooie Heren- en Prinsenstraat om de hoek! Ook het openbaar vervoer is ideaal te noemen met op 5 minuten lopen de Westermarkt en de Paleisstraat met diverse tramverbindingen. Amsterdam Centraal en het toekomstig metrostation Rokin liggen beide op 10 minuten loopafstand.

BIJZONDERHEDEN:
– Eigen grond
– Gelegen aan de gracht
– Rijksmonument
– Bouwjaar 1620
– Servicekosten € 273,- per maand
– Oplevering in overleg

Voor meer informatie en de brochure kijkt u op Herengracht102A.nl

Koopprijs
€ 900.000,-
Status
Actief
Soortobject
benedenwoning
Woonoppervlakte
144 m2
Inhoud
382 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bouwjaar
-1906
Beschikbare downloads:

Keizerskroon Makelaars
Raadhuisstraat 54, 1016 DG Amsterdam
Telefoon: 020-4202222

Fax: 020-4206040
E-mail: info@keizerskroonmakelaars.nl
Internet: www.keizerskroonmakelaars.nl