Leliegracht 30C, Amsterdam

Koopprijs
€ 795.000,-
Status
Actief
Soortobject
bovenwoning
Woonoppervlakte
89 m2
Inhoud
250 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bouwjaar
-1906

Leliegracht 30C, Amsterdam

Uniek 3 kamer appartement van 89 m2 met een riant dakterras van ruim 74 m2. De woning is gelegen op de bovenste twee verdiepingen van een prachtig grachtenpand aan de Leliegracht en is een ware oase van licht en rust.

Indeling:
Op de tweede verdieping bevind zich de entree die toegang geeft tot de woning. De woonkamer heeft drie grote ramen aan de grachtzijde die niet alleen een schitterende lichtinval geven maar ook een erg fraai uitzicht over de Leliegracht en monumentaal Amsterdam. Over de gehele breedte van de etage bevindt zich een comfortabele "zit"- vensterbank.
Aan de achterzijde van de woonkamer bevind zich de open keuken, deze kan eventueel door middel van schuifpanelen aan het oog onttrokken worden.
De witte gietvloer, het wit geschilderde balkenplafond, het enorme dakraam en de open trap in de woonkamer geven deze etage de bijzondere uitstraling van licht en rust.
Op deze etage bevinden zich tevens de ruime badkamer met inloopdouche, wastafel en wc, de rainte inloopkast en een slaapkamer/werkkamer.
Via de open trap in de woonkamer komt u bij de slaapkamer op de derde etage, een mooie lichte en open ruimte direct naast het dakterras en met eveneens drie grote ramen aan de grachtzijde. De slaapkamer is voorzien van een mooie wit gelakte houten vloer en geeft direct toegang tot het dakterras van maar liefst 74 m2, verdeeld over de 4de verdieping (52 m2) en de vijfde verdieping boven op de slaapkamer (22 m2). Op het dakterras zijn aansluitingen voor electra en water zodat een buitenkeuken absoluut tot de mogelijkheden behoort.

Bijzonderheden:
– VVE met 3 leden, € 23.000 in kas, op korte termijn geplande werkzaamheden zijn het het onderhoud van centrale hal en trappenhuis.
– Servicekosten € 240,- per maand
– Vaste notaris, Herman van den Eerenbeemt, HMK notarissen (dit in verband met eigenaar die in het buitenland verblijft)
– Oplevering in overleg
– Volle eigendom, geen erfpacht.

Koopprijs
€ 795.000,-
Status
Actief
Soortobject
bovenwoning
Woonoppervlakte
89 m2
Inhoud
250 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bouwjaar
-1906
Beschikbare downloads:

Keizerskroon Makelaars
Raadhuisstraat 54, 1016 DG Amsterdam
Telefoon: 020-4202222

Fax: 020-4206040
E-mail: info@keizerskroonmakelaars.nl
Internet: www.keizerskroonmakelaars.nl