Rokin 87C, Amsterdam

Koopprijs
€ 810.000,-
Status
Actief
Soortobject
bovenwoning
Woonoppervlakte
171 m2
Inhoud
521 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Bouwjaar
-1906

Rokin 87C, Amsterdam

Zeer ruim, te renoveren appartement van 171 m2 gelegen op de 3e verdieping met groot balkon, van een goed onderhouden 17e -eeuws monumentaal pand met LIFT.

Het appartement is zeer centraal gelegen in het centrum van Amsterdam aan het Rokin. De woning is voorzien van fraaie authentieke houten balken en heeft 2 ingangen. Een via de Rokinzijde met lift of via de Neszijde met de trap. Doordat het 4 appartementsrechten zijn, zijn er tal van mogelijkheden. Het appartement is naar eigen inzicht in te delen of op te splitsen maar is zeer ruim en heeft uitzicht op de daken van de Nes.

INDELING
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u met de trap of lift het appartement op de derde verdieping.
Entree van de woning, thans is de woning voorzien van 3 slaapkamers, keuken, badkamer, groot balkon en woonkamer maar is naar eigen inzicht te verbouwen tot een spectaculair appartement of meerdere appartmenten.

LOCATIE
Het appartement is gelegen in het hart van het centrum van Amsterdam, op loopafstand van het Centraal Station en met het openbaar vervoer voor de deur. Het Koninklijk Paleis op de Dam, het Muziektheater en winkelstraten met o.a. de Bijenkorf zijn gelegen in de nabije omgeving. Het luxueuze warenhuis Hudsons Bay wordt iets verder op het Rokin gerealiseerd. Ook zijn er verschillende restaurants, barretjes en uitgaansgelegenheden op loopafstand. In de zomer heeft u de meest gezellige en zonnige terrassen van Amsterdam voor de deur (Café du Paris, Terpetijn, Tinner, The Tara).

BEREIKBAARHEID
Uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De metro (Noord/Zuid lijn) stopt voor de deur. De tram (7, 10 14 en 13), bus en de trein (Central Station) zijn op loopafstand.

BIJZONDERHEDEN:
– Woonoppervlakte 171 m2 (NEN 2580);
– Ruim balkon;
– 4 appartementsrechten;
– 2 ingangen;
– Eigen grond;
– Lift;
– Actieve VVE;
-voorzijde geschilderd in 2016;

Diverse documenten zijn beschikbaar via ons kantoor zoals de Nen meting, een taxatie alsmede een bouwkundig onderzoek via vereniging eigen huis.

Koopprijs
€ 810.000,-
Status
Actief
Soortobject
bovenwoning
Woonoppervlakte
171 m2
Inhoud
521 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Bouwjaar
-1906
Beschikbare downloads:

Keizerskroon Makelaars
Raadhuisstraat 54, 1016 DG Amsterdam
Telefoon: 020-4202222

Fax: 020-4206040
E-mail: info@keizerskroonmakelaars.nl
Internet: www.keizerskroonmakelaars.nl