Bent u op zoek naar uw droomwoning of heeft u een woning op het oog? Het is zeer belangrijk om een professional in te schakelen die de belangen van u als koper behartigt; een NVM aankoopmakelaar. Keizerskroon Makelaars ontzorgt u graag door het gehele aankooptraject uit handen te nemen.

Drie redenen om een aankoopmakelaar in te schakelen:

1. Vind sneller een woning

Als aankoopmakelaar zijn wij als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod van onze concullega’s, nog voordat de woningen op Funda staan. Zo kunnen we dus veel sneller schakelen als er een nieuwe woning te koop komt die aan uw zoekersprofiel voldoet. Vooral in Amsterdam gaan woningen als warme broodjes over de toonbank, en wilt u dus voorkomen dat u continu achter het net vist.

2. Voorkom een kat in de zak

Als u een woning graag wilt hebben is de kans groot dat u zich laat leiden door emotie en hierdoor te veel voor de woning betaalt. Helemaal wanneer een andere partij al een bod heeft uitgebracht op de woning die u ook graag wilt aankopen. Een aankoopmakelaar is er om u hiervoor te behoeden. Wij kunnen een goede afweging maken tussen de risico’s en een goede prijs.

3. Ervaring en expertise op de woningmarkt

We bekijken de waarde van de woning, de juridische aspecten en de bouwkundige staat. We voeren de onderhandelingen met de verkopend makelaar en proberen voor jou een zo laag mogelijke prijs onder de meest gunstige voorwaarden te bedingen.