Vorige | Volgende

Keizersgracht 18 G* Amsterdam

Huurprijs € 4.650 per maand

Bewaar object

Omschrijving

*** See English below ***

Dit prachtige recent gerenoveerde appartement met twee slaapkamers van 136m2, een ruime en lichte woonkamer, luxe keuken, vloerverwarming, balkon en een gepersonaliseerde lift is gelegen op de tweede verdieping. Het appartement is voorzien van originele details en heeft een fenomenaal uitzicht op de Keizersgracht.

Indeling:
Het appartement heeft een eigen voordeur vanaf de straat en is via de tweede algemene voordeur ook toegankelijk met de lift die direct in het appartement uitkomt. Daarnaast beschikt het appartement over een berging in het souterrain.
De woonkamer en suite is gelegen aan de voorzijde en heeft een prachtige erker. Het uitzicht vanuit de erker is fenomenaal! De luxe Siematic keuken, uit december 2016, is voorzien van diverse inbouwapparatuur (Siemens en Miele) en een inductiekookplaat. Tevens 2 authentieke inbouwkasten, evenals in de woonkamer.
De 2 slaapkamers zijn gelegen achter het lichthof, met tussen de kamers in de luxe badkamer, wasruimte en utilityroom. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche met rainshower en sunshower, een vrijstaand ligbad en een dubbele wastafel, tevens een 2e toilet. De slaapkamer is voorzien van een wandhoogte/breedte inbouwkast.
Door het gehele appartement ligt een prachtige eikenhouten brede visgraat vloer voorzien van vloerverwarming. De plafondhoogte van 3,20 meter geeft een zeer ruimtelijk gevoel aan het geheel. Het balkon aan de achterzijde is gelegen op het Westen.

Details:
- Huurprijs € 4.650,- per maand exclusief nutsvoorzieningen en jaarlijkse heffingen
- 2 maanden borg
- 136m2
- Ongemeubileerd (het is mogelijk het appartement gemeubileerd te huren)
- Berging in souterrain 5m2
- Hoge plafonds
- Vloerverwarming
- Lift
- 2 slaapkamers
- Balkon
- Beschikbaar vanaf 1 juni 2020

Locatie:
Het pand is gelegen nabij de Brouwersgracht en in het midden van het centrum van Amsterdam op de Keizersgracht. De 9 straatjes met winkels en de Jordaan met restaurants en cafe’s zijn op loopafstand. Ook de Dam, het Rijksmuseum en het Anne Frank huis zijn in de buurt. Het openbaar vervoer in deze buurt is erg goed. Tevens en uniek voor het centrum van Amsterdam, snel en makkelijk met de auto bereikbaar vanaf de ringweg (A10). Het centraal station is op loopafstand en Schiphol airport op 20 minuten afstand.

*******************************************

This beautiful newly renovated apartment with 2 bedrooms of 136m2, a spacious and bright living room, luxurious kitchen, floor heating, balcony and a personalised elevator is located at the second floor. This apartment is provided with original details and has a phenomenal view at the canal of the Keizersgracht.

Lay out:
The apartment has its own front door from the street and is also accessible via the second general front door with the lift that leads directly into the apartment. In addition, the apartment has a storage in the basement.
The living room en suite is located at the front and has a beautiful window. The view from the bay window is phenomenal! The luxurious Siematic kitchen, from December 2016, is equipped with various built-in appliances (Siemens and Miele) and an induction hob. Also 2 authentic fitted cupboards, as well as in the living room.
The 2 bedrooms are located behind the light court, with between the rooms in the luxurious bathroom, laundry room and utility room. The bathroom has a large walk-in shower with rain shower and sun shower, a freestanding bathtub and a double sink, and also a second toilet. The bedroom has a wall height / width built-in wardrobe.
Throughout the apartment there is a beautiful oak wide herringbone floor with underfloor heating. The ceiling height of 3.20 meters gives a very spacious feeling to the whole. The balcony at the rear is located on the West.

Details:
- Rental price € 4.650,- per month excluding utilities and local taxes
- 2 month’s deposit
- 136m2
- Unfurnished (possibly to rent it with furniture)
- storage room of 5m2
- High ceilings
- Floor heating
- Elevator
- 2 bedrooms
- Balcony
- Available per the 1st of June 2020

Location:
This building is located near by the Brouwersgracht and in the heart of Amsterdam’s city center on the Keizersgracht. The 9-streets shopping area and Jordaan with cozy restaurants and cafes are in walking distance. Also the Damsquare, Rijksmuseum and Anne Frank house are in the neighbourhood. The public transport in this area is very good. The apartment is easy and quick to reach by car from the ringroad (A10). The central station is in walking distance and Schiphol airport 20 minutes.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per 01-06-2020
Waarborgsom
€ 9300

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906
Specifiek
gestoffeerd

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
136 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
3 m²
Externe bergruimte
7 m²
Bruto inhoud
568 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
wastafelmeubel, dubbele wastafel, douche, toilet, ligbad

Energie

Soort verwarming
vloerverwarming geheel, c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object