Vorige | Volgende

Kerkstraat 93lll AMSTERDAM

Bewaar object
Deze woning is door ons verhuurd

Omschrijving

A characteristic and fully furnished apartment around 45m2 in a monumental building with a spacious living room, separate kitchen, a comfortable bathroom and the bedroom on the top. The apartment is located on the 3rd floor and in the “heart of the center”.

Layout:
Through the common staircase you will reach this cozy apartment on the 3rd floor. A small overflow with enough space for a coatrack gives you access to the apartment.

On the front the bright living room with a warm look and feel. The beams in the ceiling with build-in lamps give the apartment charm. Through the hallway, with access to the bathroom, you reach the kitchen in the rear. The kitchen is provided with all appliances like a dishwasher, large oven, fridge and freezer. There is a beautiful view of the backyards of the canal houses on the Keizersgracht.

The spacious bathroom is provided with a shower, sink and toilet. The washing machine is based in a build-in closet. Via the wooden staircase there is a cozy room to sleep.

The whole apartment is provided with a wooden floor and has a lot of build-in closets. The combination of attractive details such as the visible beam construction with recessed lighting, the various (roof) windows, the light green recessed cupboards and the good kitchen makes it a very pleasant apartment.

Details:
- Rental price: €1.500,- excluding utilities and local taxes
- 2 months deposit
- Fully furnished
- 45m2
- One bedroom
- Characteristic apartment
- Monumental building
- Center of Amsterdam

Location:
The Kerkstraat is between the Keizersgracht and the Prinsengracht. Many facilities are in the vicinity and among others in the Spiegelkwartier, on the canals, in the Leidsestraat and on the Leidseplein. There are lot of shops, nice restaurants and bars. The public transport in this area is very good, around the corner you can take different tramlines.

*********************************************************************************************

Een karakteristiek en volledig ingericht appartement van circa 45m2 in een monumentaal pand met een ruime woonkamer, aparte keuken, een comfortabele badkamer en de slaapkamer bovenin. Het appartement is gelegen op de 3e verdieping en in het "hart van het centrum".

Indeling:
Via de gemeenschappelijke trap bereikt u dit gezellige appartement op de 3e verdieping. Een kleine overloop met voldoende ruimte voor een kapstok geeft u toegang tot het appartement.

Aan de voorzijde is de lichte woonkamer met een warme uitstraling. De balken in het plafond met ingebouwde lampen geven het appartement charme. Via de gang, met toegang tot de badkamer, bereikt u de keuken aan de achterzijde. De keuken is voorzien van alle apparatuur zoals een vaatwasser, grote oven, koelkast en vriezer. Er is een prachtig uitzicht op de achtertuinen van de grachtenpanden aan de Keizersgracht.

De ruime badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De wasmachine staat in een inbouwkast. Via de houten trap is er een gezellige ruimte om te slapen.

Het gehele appartement is voorzien van een houten vloer en heeft veel inbouwkasten. De combinatie van fraaie details zoals de zichtbare balkenconstructie met inbouwverlichting, de diverse (dak)ramen, de lichtgroene inbouwkasten en de goede keuken maken het een zeer prettig appartement.

Details:
- Huurprijs: €1.500,- exclusief nutsvoorzieningen en lokale belastingen
- 2 maanden aanbetaling
- Volledig gemeubileerd
- 45m2
- Een slaapkamer
- Karakteristiek appartement
- Monumentaal gebouw
- Centrum van Amsterdam

Locatie:
De Kerkstraat ligt tussen de Keizersgracht en de Prinsengracht. Veel voorzieningen zijn in de buurt en onder andere in het Spiegelkwartier, aan de grachten, in de Leidsestraat en op het Leidseplein. Er zijn veel winkels, leuke restaurants en bars. Het openbaar vervoer in dit gebied is zeer goed, om de hoek kunt u verschillende tramlijnen nemen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
direct
Waarborgsom
€ 3000

Bouw

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
45 m²
Bruto inhoud
120 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1

Energie

Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Soort verwarming
gaskachels
Warm water
c.v.-ketel
Ligging
In woonwijk, in centrum

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object