Vorige | Volgende

Van Woustraat 149 huis Amsterdam

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

In de Van Woustraat, een drukke winkelstraat in de Pijp mogen wij een, in 2019, geheel gerenoveerde winkel/kantoor/horeca bedrijfsruimte aanbieden van circa 150 m2. De ruimte bestaat uit twee verdiepingen op de begane grond en souterrain met een oppervlakte van respectievelijk 62 m2 en 70 m2. De ruimtes zijn met elkaar verbonden middels een overloop van 18 m2. Zowel de begane grond als het souterrain hebben een bijzonder hoogte van respectievelijk 3.65 en 3.30 meter.
Het pand heeft verder een brede voorgevel van 6.40 meter met ruime naar binnen opengaande deuren, een eigen meterkast, een trapkast en een RVS ventilatie/rookgasafvoerkanaal langs de achtergevels van de bovenwoningen die tot boven het dak uitloopt.

Bestemming
Op 2 augustus 2017 is een omgevingsvergunning verleend voor het vergroten van de bestaande horeca categorie 3 op de begane grond middels het maken van de kelder en het wijzigen van de gevelindeling aan de voorzijde van het gebouw Van Woustraat 149. De bedrijfsruimte heeft als bestemming gemengd 2 (detailhandel, bedrijf, ambachtelijk bedrijf, dienstverlening, kantoor) met functie aanduiding horeca van de categorie 4.

Oplevering
Het gehuurde is is flexibel in te richten door de huurder en de eigenaren zijn bereid om in overleg hierin een deel van de kosten op zich te nemen of een huurvrije periode overeen te komen.
De ruimte is in 2019 volledig gerenoveerd en hierbij voorzien van geluidsisolatie, luchtafvoer, krachtstroom elektra en brandwerende materialen. Tijdens deze renovatie zijn de volgende elementen volledig vernieuwd:

- Kelderbak, inclusief betonnen begane grond vloer en fundering;
- Vrijdragende staalconstructie;
- Nieuwe meterkast inclusief krachtstroom;
- Regenwater en rioolwater afvoeren inclusief isolatie tegen geluid;
- Platte dak van de achteruitbouw inclusief de lichtstraat die is voorzien van brandvertragend glas;
- Voor-pui inclusief schilderen;
- Staal constructies (ingespoten met 120 minuten brandwerende coating inclusief certificaat van controle);
- Plafond isolatie tussen begane grond verdieping en eerste verdieping (220-240mm brandwerend Cellulose-Isolatiemateriaal en dubbel Novlam 250mm gipsmateriaal);
- Plafond en wanden begane grond zijn vlak gestukt en geschilderd.

Locatie
De ruimte ligt in het middengedeelte van de Van Woustraat. Dit gedeelte tussen de Ceintuurbaan en Tolstraat is inmiddels volledig heringericht. De werkzaamheden hiervoor zijn in december 2018 afgerond. De verkeersstromen zijn duidelijk van elkaar gescheiden en er is meer ruimte gekomen voor fietsers en voetgangers.
Naast het pand bevind zich Juice Brothers en aan de overkant zitten Albert, samen met Stach en de Coffee Company. Vlak bij bevindt zich ook de bekende verf en behangspeciaalzaak De Ru. In de directe omgeving van het gebouw bevinden veel faciliteiten waaronder cafés, restaurants, supermarkt en winkels.

Bereikbaarheid
De Van Woustraat is te bereiken met tram 3 en 4.
Parkeren kan in de zijstraten van de Van Woustraat

Geschiedenis
De gedenksteen aan de voorgevel is ter nagedachtenis aan de verzetsstrijders Alfred Hohn (Ko) en Simon Cohen (Co). Dit ligt geheel in lijn met de familie historie de huidige eigenaren wiens familie naam is bijgeschreven op de Eremuur in de "Tuin der Rechtvaardigen" bij Yad Vashem te Jeruzalem.

Beschikbaarheid
De bedrijfsruimte is per direct beschikbaar en wordt langdurig aangeboden voor een periode van 5 jaar met daarna een optie tot 5 jaar verlenging.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt €4317,- per maand exclusief gas, water, elektra en internet.
Over dit bedrag wordt BTW in rekening gebracht.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Horeca, Bedrijfsruimte, Winkelruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
150 m²
In units vanaf
150 m²
Opp bedrijfshal
150 m²
In units vanaf
150 m²
Opp winkelruimte
150 m²
In units vanaf
150 m²
Opp horeca
150 m²
Perceel
80 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object