Bent u op zoek naar een huurwoning in omgeving Amsterdam maar vist u continu achter het net? Met Keizerskroon Makelaars als aanhuurmakelaar heeft u veel meer kans van slagen!

Wat zijn de voordelen Keizerskroon Makelaars als aanhuurmakelaar?

  • We zijn op de hoogte van de nieuwste, en dankzij ons waardevolle netwerk ook bijzonderste, huurwoningen voordat deze op de markt staan.
  • Makelaars verhuren liever onderling aan elkaar omdat ze dan weten dat ze de juiste stukken aangeleverd krijgen. Door Keizerskroon Makelaars als aanhuurmakelaar in te schakelen heeft u sneller de kans een populaire woning van een andere makelaar te krijgen dan wanneer u het als huurder alleen probeert.
  • We helpen u met de juiste stukken aan te leveren en het tekenen van juridisch kloppende documenten.
  • We helpen u met het vinden van een wijk die aansluit bij uw wensen. Veel mensen gaan direct op zoek naar een woning in het centrum maar vergeten eigenlijk dat er een heleboel andere leuke woonplekken in Amsterdam zijn.
  • We staan gedurende de huurperiode juridisch voor de huurder klaar.

Onze werkwijze - snel en effectief een fijne huurwoning vinden in 5 stappen

1. Intake

Wanneer u zich inschrijft als zoeker bij Keizerskroon Makelaars, brengen we samen in kaart aan welke wensen uw ideale huurwoning moet voldoen.

2. Zoeken

We gaan direct voor u aan de slag en sturen je per e-mail de beschikbare woningen die passen binnen je zoekersprofiel. Wij plannen bezichtigingen bij de door u geselecteerde woningen en gaan met u mee tijdens de bezichtiging.

3. Huurvoorstel

Als u geïnteresseerd bent na de bezichtiging sturen we namens u de juiste stukken en een huurvoorstel naar de verhuurder en we proberen altijd een goede deal te sluiten.

4. Huurcontract en check-in-

Als de verhuurder akkoord is, tekenen we het huurcontract en doen we de check-in. Mocht de verhurende partij geen inspectie regelen, dan doen wij deze voor u. Zo kunt u nooit achteraf de schuld krijgen van bijvoorbeeld schade.

5. Nazorg

We zijn er weer voor met de check-out. Tijdens huurperiode kunt u uiteraard altijd bij ons terecht als u advies of hulp nodig heeft.

Wat zijn de kosten als u een woning huurt via Keizerskroon makelaars?

U betaalt als courtage 1 maand huur excusief BTW ( 21%).