Uw huis verkopen is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. De verkoopmakelaar is een professional die opkomt voor uw belangen, het volledige verkooptraject uit handen neemt en de beste prijsopbrengst realiseert voor uw woning.

Zó verkopen wij actief en effectief uw woning bij Keizerskroon Makelaars

De verkoop begint met de woningopname door een NVM makelaar. Daarna stellen we de waarde van uw woning vast en geven we het vraagprijsadvies. Als we de vraagprijs hebben vastgesteld, beginnen we met het vermarkten van de woning.

Presentatie en waardevermeerdering

Voordat we de woning op beeld zetten en de bezichtigingen doen ontvangt u van ons styling- opruim- en eventueel klusadvies. Ook kan er een interieurstyliste worden ingeschakeld om meer winst uit de woning te halen. Zijn er wat aanpassingen nodig die gegarandeerd voor een hogere opbrengst zorgen? Wij brengen u graag in contact met betrouwbare vakmensen met de beste prijs-kwaliteit verhouding!

Foto- en videografie

Naast onze professionele fotografie heeft u ook de mogelijkheid om een onderscheidende woningvideo te maken. U kunt kiezen uit een standaardwoningvideo óf een video met bijvoorbeeld figuranten, sfeerbeelden of een echt ‘verhaal’ dat zich afspeelt in de woning. Uit onze ervaring zorgen deze video’s voor gemiddeld drie keer zo hoge betrokkenheid op social media dan bij platte foto’s. Dit zorgt er weer voor dat uw woning zich razendsnel van social media tijdlijn naar social media tijdlijn verspreid en dus veel vaker zichtbaar is. Een video kan dus zeker het verschil maken.

Heeft u een leegstaande woning? Met gehuurde meubels óf een artist impression (digitale realistische impressie van de woning ingericht) kunnen we kijkers toch een huiselijk gevoel geven bij het bekijken van de woning!

Uitwisseling, aanmelding en lokale promotie

We hebben een professionele marketeer op kantoor ingehuurd om te zorgen dat we zowel lokaal als op het web en via social media uw woning bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen met de nieuwste tools en strategieën!

Een sneak peak op social media plaatsen een aantal dagen voor de woning online komt, kan er voor zorgen dat je interesse wekt rondom de woning en alvast bezichtigingleads verzameld.

We informeren ons grote netwerk aan aankoopmakelaars in de regio eerst, en indien relevant ons netwerk aan beleggers. Daarna krijgt ons grote zoekersbestand een mailing dat de woning online staat en valt binnen zijn/haar zoekersprofiel.

We plaatsen een te koop of te huur bord in de tuin of op het raam, indien gewenst met opvallende led-lichtjes. Staat uw woning niet op een zichtlocatie of wilt u de woning extra in de spotlight zetten? Dan zorgen we dat er een opvallende spandoek met uw woning op zichtlocatie komt! U ontvangt van ons een brochure met de woningpresentatie, plattegronden en alle andere gegevens van de woning, zowel online als offline.

We zetten de woning op onze website en op Funda. En tegenwoordig net zo belangrijke: we promoten deze actief op social media aan de juiste doelgroep. Tegen betaling kan er nog gerichter geadverteerd worden op bijvoorbeeld websitebezoekers die eerder interesse hebben gehad in een soortgelijke woning. Indien gewenst sturen we postkaarten naar buren om hen te informeren dat uw woning te koop is.

Bezichtigingen en Open Huizen

We starten zo snel mogelijk met de bezichtigingen en benaderen actief potentiële kandidaten om een bezichtiging in te plannen. Ook is er de optie voor een Open Huis van bijvoorbeeld twee uurtjes op zaterdag waarbij mensen vrijblijvend binnen kunnen lopen. We zorgen samen dat het huis er tip top bij staat, er koffie en wat lekkers is, een achtergrondmuziekje aanstaat, de open haard en kaarsjes aanstaan, het lekker ruikt en er verse bloemen staan. De makelaar is er om vragen van kijkers te beantwoorden en gegevens van potentiële kopers te verzamelen en na de bezichtigingen houden we u natuurlijk direct op de hoogte van de voortgang.

Tot slot: de onderhandeling

Wordt er een bod gedaan, dan onderhandelen wij voor u met de kopende partij. Gebruik maken van Keizerskroon Makelaars als verkoopmakelaar kan duizenden euro’s verschil uitmaken! Bij overeenstemming maken we de koopovereenkomst op voor de verkoop van uw woonhuis en zorgen we voor een zorgeloze overdracht.